Općina Josipdol

grb140x180

Uvođenje u upotrebu aplikacije “EKO PRIJAVA”

image_printVerzija za ispis

Općina Josipdol  uvodi u upotrebu aplikacije “EKO PRIJAVA” čijim korištenjem stanovnici općine mogu poslati svoje prijedloge, zapažanja vezana uz komunalnu službu i infrastrukturu.

Aplikacija „EKO PRIJAVA “ će omogućiti stanovnicima Općine Josipdol  putem računala ili mobilnih telefona jednostavnu i direktnu komunikaciju sa komunalnom službom. Besplatna aplikacija dostupna je za preuzimanje za Android i iOS platforme putem Trgovine Play.

Korištenje aplikacije vrlo je jednostavno. Nakon što se aplikacija skine na mobitel, potrebna je prijava. Na e-mail adresu dolazi aktivacija lozinka gdje pritisnete na aktivacijski link. Pomoću aplikacije možete poslati prijavu. Aplikacija automatski unese vašu lokaciju prijave, tako da ako je komunalni redar trenutno na terenu može stići na lokaciju koja je prijavljena.

Da bi dobili pravo korištenja aplikacije prvo se morate prijaviti putem elektroničke pošte na opcina@josipdol.hr sa vašim osobnim podacima i e-mail adresom na koju ćete dobiti aktivacijski link za korištenje aplokacije.

Fotografija prijave je nužna. Odabir kategorija prijave je šarolik, a odnosi se na divlja odlagališta otpada, držanje životinja, građevinske inspekcije, javna rasvjeta, javno-prometne površine, odlaganje otpada, održavanje otpada, održavanje naselja, parkiranje, poljoprivredna zemljišta i zelene površine.

Nakon što je prijava poslana, ona u obliku obavijesti stigne na računalo stručnih službi koji, ako je u njihovoj nadležnosti odgovaraju na prijavu ili jednostavno dođu na mjesto s koje je prijava poslana. Time se omogućava jednostavnija i brža komunikacija između građana i komunalne službe. Korisnik aplikacije/prijavitelj može pratiti status svoje prijave: pročitano/odgovoreno. Molimo građane da aplikaciju koriste samo za opravdane prijave i da se ista ne zloupotrebljava.

 

 

Promjena veličine fonta