Općina Josipdol

grb140x180

Poziv udruge Nismo sami

U mjesecu Dana života, Svjetskog dana borbe protiv raka, Dana svijesti o moždanom udaru kod žena, Svjetskog dana bolesnika, Nacionalnog i međunarodnog dana raka u dječjoj dobi DPD “Sv. Ivan Pavao II.” Oštarije

poziva vas,

25. veljače 2020. (utorak) u 18,30 sati, u Župni dom u Oštarijama na upoznavanje portala i udruge Nismo same.

S nama će biti predsjednica Udruge i urednica knjige Nismo same Ivana Kalogjera, dopredsjednica Udruge i jedna od autorica Goranka Pere, te Irena Letica Ćurčić i časna sestra Sunčica Kunić koje su napisale svoje priče o borbi s malignom bolešću .

Osim o radu udruge koja pruža podršku i pomoć oboljelima od raka, njihovim partnerima, članovima obitelji i prijateljima razgovarat ćemo i o projektu “Nisi sama- ideš s nama!”, novoj socijalnoj usluzi koju su uvele Nismo same kako bi ženama oboljelima od malignih bolesti koje se liječe u zagrebačkim bolnicama osigurale besplatan prijevoz taksijem na kemoterapiju.

Za zbirku ispovijesti žena nakladnik Profil odrekao se svih prihoda od prodajte knjige, u korist udruge Nismo same i projekta prijevoza na kemoterapiju. Osim kupnjom knjige dobrodošao je i prihod od prodaje unikatnih proizvoda. Osvijestimo svoje misli i djela zajedničkim druženjem i usmjerimo misli i djela prema životu.

https://www.nismosame.com/

Promjena veličine fonta