Općina Josipdol

grb140x180

Poziv na ŠtrudlaFest kod Ozlja

image_printVerzija za ispis

04.09. 2016. u Karlovačkoj županiji u Jaškovu kraj Ozlja održava se ŠtrudlaFest. Festival štrudle je dan dobre atmosfere, zabave i prije svega dobrih okusa. Cjelodnevni program pun sadržaja za sve uzraste bit će prožet gastro radionicama, degustacijama, predavanjima, nagradnim igrama, glazbom, biranjem najbolje hrvatske štrudle. Manifestacija ima i humanitarni karakter – prikupljamo sredstva za udrugu Jak kao Jakov koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti.

ŠtrudlaFest je nastavak prošlogodišnjeg događanja “Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa” na kojoj je postavljen svjetski Guinnessov rekord u dužini štrudle od 1.479,38 metara. Štrudla za Guinnessa je privukla između 2.500 i 3.000 posjetitelja u periodu od 11 do 17 sati. Svi najveći nacionalni mediji izvještavali su danima unprijed, kao i uživo sa samog događanja: ekipa HRT-a (Dnevnik, Ekoetno), Nova tv, RTL, slovenska televizija Vaš kanal, Mrežatv, Jabuka TV, Hrvatski radio, Narodni radio.

ŠtrudlaFest je prilika za promociju i prodaju Vaših proizvoda te pozivamo sve zainteresirane sudionike koji su registrirani za prodaju da izlože svoje domaće i tradicionalne proizvode. Ponuda izlagača se dodatno promovira na stranici www.strudlafest.com i društvenim mrežama.

Moguće je izmajmiti:

  1. Štand dimenzija 196×80 cm. Cijena najma: 125,00 kuna (uključen PDV).
  2. Stol dimenzija 200×70 cm. Cijena najma: 80,00kn (uključen PDV).

Prijavnica.doc

Izlaže se od 10 do 18 sati, a štandovi moraju biti spremni za izlaganje do 09:30 sati. Tehničke upute o izlaganju ćete dobiti nakon prijave, a na vrijeme prije samog događanja.

Ukoliko se odlučite na sudjelovanje, molimo da nam ispunjenu Prijavnicu pošaljete na mail: info@tzkz.hr , i to do 15.08.2016. do 12:00 sati. Po primitku Prijavnice, poslat ćemo Vam ponudu. Vaš štand/stol bit će rezerviran nakon uplate po ponudi koja mora biti uplaćena najkasnije do 24.08.2016. Molimo izlagače da uz prijavnicu pošalju i tekst i fotografije koje ćemo objaviti na službenoj stranici www.strudlafest.com.

Na gore navedeni mail ili na 047 615 320 smo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja, komentare i prijedloge, koji su uvijek dobrodošli.

Vidimo se u Jaškovu na ŠtrudlaFestu!

Srdačan pozdrav,

Organizacijski tim ŠtrudlaFesta

Promjena veličine fonta