Općina Josipdol

grb140x180

Poziv na podmirenje računa za komunalne usluge

image_printVerzija za ispis

OBAVIJEST

Poštovani stanovnici Općine Josipdol,

Ovim putem, ispred tvrtke KOMUNALNO JOSIPDOL d.o.o., zahvaljujemo  svim korisnicima usluge  odvoza komunalnog otpada koji su uredno podmirili račune za uslugu odvoza komunalnog otpada.

Ovim putem, pozivamo sve stanovnike Općine Josipdol (fizičke i pravne osobe) koji do sada nisu podmirili račune za uslugu odvoza komunalnog otpada da  u što kraćem roku podmire svoje račune kako ne bi izazvali nepotrebne troškove prisilne naplate koji su izrazito visoki i podrazumijevaju odvjetničke troškove i troškove javnog bilježnika.

Naime, sukladno zakonskim propisima Općina Josipdol je bila obavezna osnovati zasebno trgovačko društvo za obavljanje usluge odvoza komunalnog otpada koje se mora financirati na održiv način. Iz cijene komunalne usluge potrebno je finacirati plaće djelatnika, troškove odlaganja komunalnog otpada na odlagalištu u Ogulinu,  materijalne troškove ( gorivo, popravke i slično) i PDV (porez na dodanu vrijednost).

Kako bi naše društvo moglo uredno ispunjavati svoje financijske obveze i ne bi bilo prisiljeno povećavati cijenu usluge odvoza komunanlog otpada (što nikako ne bi bilo pravedno za sve korisnike koje svoje usluge podmiruju redovito)   ovim putem pozivamo  sve one koji do sada nisu podmirili  račune za uslugu odvoza komunalnog otpada  da svoje račune uredno podmiruju, a nastala dugovanja podmire u što kraćemo roku.

Uz zahvalu na razumijevanju, u dobroj vjeri, srdačno Vas  pozdravljamo

Komunalno Josipdol  d.o.o.

Promjena veličine fonta