Općina Josipdol

grb140x180

OPĆINI JOSIPDOL DODIJELJEN VAUČER U IZNOSU 15.000 EUR ZA POSTAVLJANJE JAVNIH PRISTUPNIH TOČAKA BEŽIČNOM INTERNETU

Europska je komisija u srijedu objavila rezultate poziva za inicijativu WiFi4EU. Vaučere u vrijednosti od 15.000 eura dobit će 3400 općina. Njima će se pokrivati troškovi ugradnje WiFi pristupnih točaka na javnim mjestima, poput gradskih vijećnica, knjižnica, muzeja, parkova i trgova. Više od 100 hrvatskih gradova dobit će besplatni WiFi u javnom prostoru, i to zahvaljujući inicijativi WiFi4EU koja će omogućiti ukupno 9000 vaučera.
Među odabranim prijavama je i ona Općine Josipdol  kojoj  je dodijeljen vaučer u iznosu od 15.000 eura za financiranje postavljanja najsuvremenijih javnih pristupnih točaka bežičnom internetu.

Nastavljamo s projektima razvoja naše općine  koje financiramo sredstvima iz Europske unije. Dobivena sredstva iskoristit ćemo za širenje wi-fi mreže koju će besplatnomoći koristiti,  kako naši stanovnici,   tako i svi oni koji posjećuju Josipdol.  Riječ je o važnom segmentu razvoja naše  općine  jer je još jedan projekt dobio zeleno svjetlo kad je riječ o njegovom financiranju od strane Europske unije.

 

Promjena veličine fonta