Općina Josipdol

grb140x180

ODRŽANA 3. SJEDNICA SAVJETA MLADIH

image_printVerzija za ispis

U utorak, 24. rujna, održana je u Oštarijama 3. sjednica Savjeta mladih Općine Josipdol. Sjednici su prisustvovali svi članovi i zamjenici članova, što je dokaz njihove ozbiljnosti i entuzijazma. S obzirom da su svi iznosili svoje prijedloge i ideje, sjednica je potrajala gotovo dva sata.

Predložene su aktivnosti i inicijative koje će provoditi Savjet mladih do kraja 2019. i tijekom 2020. Svi prijedlozi bit će objedinjeni u Planu i programu rada. Također, predloženi su dugoročni projekti čija će se realizacija, u dogovoru s Općinom, protezati kroz cijeli mandat Savjeta.

Na sjednici je dan osvrt na aktualnosti vezane uz mlade i savjete mladih na lokalnoj i nacionalnoj razini. Nadalje, članovi i zamjenici članova predložili su smjernice, vezane uz stipendije Općine Josipdol, koje će biti uklopljene u jedinstveni dokument i obajvljene.

Na kraju je jednoglasno prihvaćena suradnja sa Savjetom mladih Općine Brinje. Predsjednik Savjeta mladih zahvalio se svima da dolasku i aktivnom sudjelovanju te zaželio da u predstojećem mandatu svi zadrže visoki stupanj motiviranosti.

 

Dva dana prije sjednice Savjeta, sastao se Kolegij predsjednika na kojem se raspravljalo o istim stvarima kao i na sjednici Savjeta. Članovi Kolegija svojim vrijedim komentarima i prijedlozima nadopunili su rad Savjeta. Time je postignuto da Savjet mladih ne postane sam sebi svrhom, već da konstantno komunicira s mladima i zalaže se za njihove prijedloge i interese.

Promjena veličine fonta