Općina Josipdol

grb140x180

Obavijest za roditelje, korisnike usluga Dječjeg vrtića Josipdol

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku otvorio je natječaj za prijavu  projekata u području unapređivanja usluga za djecu rane i predškolske dobi u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u smislu produženog radnog vremena dječjih vrtića / dvosmjenskog rada u sklopu kojeg će se financirati zapošljavanje dodatnih odgajatelja, stručnih suradnika i ostalih radnika potrebnih za kvalitetan odgojno obrazovni rad s djecom u produženome radnom vremenu vrtića do 21sat. Projekt pruža mogućnost usklađivanja radnog vremena roditelja i radnog vremena Dječjih vrtića te veću obuhvaćenost djece predškolske dobi organiziranim programom predškolskog odgoja.

Ukoliko imate potrebu za  boravkom Vaše djece

u Dječjem vrtiću Josipdol do 21 sat,

molimo Vas da  se javite u vrtić i ispunite ponuđenu anketu, do 23.03. 2018.

Anketa se provodi radi  utvrđivanja  potrebe za ovakvim načinom rada vrtića i broja zainteresiranih na temelju čega za Dječji vrtić postoji mogućnost prijave na ponuđeni natječaj i organiziranja poslijepodnevnog rada do 21:00 sat.

Anketa.docx

Dokaz za roditelje koji imaju ovakvu potrebu za poslijepodnevnim radom Dječjeg vrtića je potvrda poslodavca o smjenskom radu .

Promjena veličine fonta