Općina Josipdol

grb140x180

Obavijest kandidatima o testiranju

image_printVerzija za ispis

Povjerenstvo za provedbu postupka za prijam službenika/ice u službu na određeno vrijeme  (do 30 mjeseci) u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Josipdol, za radno mjesto: Administrator na projektu „ZAŽELI – PROGRAM  ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“,                   1 izvršitelj/ica i Koordinator na projektu „ZAŽELI- PROGRAM  ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“,  1 izvršitelj/ica, putem Natječaja, objavljenog na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Internet stranicama i oglasnoj ploči Općine Josipdol, od 01. kolovoza 2018. godine,

obavještava kandidate

 

da će pismeno testiranje za kandidate koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz Natječaja, a koji su dostavili pravodobnu i urednu prijavu, održati dana 04. rujna 2018. godine  (utorak) s početkom u 13,00 sati u prostorijama Općine Josipdol, Ogulinska 12, 47303 Josipdol u općinskoj vijećnici.

Nakon obavljenog testiranja Povjerenstvo za provedbu postupka prijema u radni odnos  utvrdit će rezultate testiranja, te kandidate koji su zadovoljili na pismenom testiranju pozvati na razgovor (intervju), nakon čega će utvrditi rang-listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova na pismenom testiranju i intervjuu (I. i II. dio).

Smatra se da kandidat koji nije pristupio testiranju, povukao prijavu na Javni natječaj.

Obavijest.pdf

Promjena veličine fonta