Općina Josipdol

grb140x180

DRUGI SAZIV SAVJETA MLADIH OPĆINE JOSIPDOL

Nakon provedenog Javnog poziva, na sjednici Općinskog vijeća održanoj 30. svibnja izabrani su novi članovi Savjeta mladih. Konstituirajuća sjednica održana je 19.lipnja. Za predsjednika drugog saziva Savjeta mladih izabran je Filip Franjković, koji je tu dužnost obnašao i u prethodnom sazivu, dok je za njegovog zamjenika izabran Luka Božičević.

 

Drugu sjednicu Savjet je održao 5. srpnja te je ispunio zakonske obveze donošenjem Poslovnika o radu. Tim se dokumentom pobliže određuje način rada Savjeta te suradnja s općinskim tijelima i ostalim savjetima mladih u Republici Hrvatskoj. Također, na sjednici je potvrđen Sporazum o prijateljstvu i suradnji sa Savjetom mladih Grada Ogulina. Osnovana je i radna skupina Kolegij predsjednika koja će okupljati određen broj mladih ljudi s područja Općine kako bi se popularizirao rad Savjeta, a mladi došli u neposrednu vezu sa Savjetom mladih.

Tim su ispunjeni svi preduvjeti kako bi drugi saziv Savjeta mladih Općine Josipdol mogao po Zakonu započeti svoj rad i djelovati u zajednici.

Promjena veličine fonta